United Dance, Dance for individuals with Down syndrome
United Dance Logo.jpg

Wegbeschrijving Amsterdam

 

 

Wegbeschrijving

NATIONALE OPERA EN BALLET, AMSTERDAM

 
 

Nationale Opera en Ballet

Amstel 3

1011 PN Amsterdam

Nederland


OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Amsterdam Centraal of Amsterdam Amstel brengt de metro (lijn 51, 53, 54) u in een paar minuten naar de halte Waterlooplein, waar ook tramlijn 14 (Amsterdam CS-Flevopark) stopt. Vanaf daar is het ± 2 minuten lopen naar de hoofdingang.

TAXI

Er is een taxistandplaats naast Nationale Opera & Ballet (hoek Waterlooplein) of eventueel – op vijf minuten loopafstand – op de Nieuwmarkt.

AUTO

Vanaf de ringweg A10 neemt u afslag S-112 of S-116, richting Centrum. Volg de borden ‘Muziektheater’. Houd er rekening mee dat het erg druk is in het centrum van Amsterdam en dat het vinden van een parkeerplaats tijdrovend is, waardoor u (veel) vertraging kunt oplopen bij het bereiken van het theater.

Kijk hieronder voor meer informatie over parkeren.

PARKEREN

De parkeergarage 'Stadhuis-Muziektheater' is een openbare en particuliere parkeergarage.

Alternatieve parkeergarages op geringe loopafstand van Nationale Opera & Ballet zijn:

Amstelstraat 12 - 1017 DA, The Bank Rembrandtplein

Anne Frankstraat 220 - 1011 MP, Markenhoven

Valkenburgerstraat 238 - 1011 ND, P1 Parking Waterlooplein

Kalverstraat, Singel 451 C - Q-Park

Via de website van P1 Parking is er de mogelijkheid om vooraf een parkeerplaats te boeken tegen een voordelig tarief, een hele dag parkeren voor € 20,- of een hele avond voor € 10,-. Op www.p1.nl/boeken kan een parkeerplaats geboekt worden. 

P+R locaties

Een alternatieve parkeermogelijkheid bevindt zich aan de rand van de stad, bij één van de zeven P+R parkeerlocaties bij de rijkswegen A10, A9 en A2. U kunt uw auto hier parkeren voor € 8 per 24 uur (€1 bij inrijden na 10:00) en vervolgens met maximaal vijf medereizigers voordelig reizen met de trein, bus, tram of metro naar Nationale Opera & Ballet. Meer informatie op de website van iAmsterdam.com: P+R parkeerlocaties

Uitgebreide informatie over parkeren in Amsterdam vindt u op de website van de gemeente Amsterdam: parkeren in Amsterdam